Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hitman te invita sa vizitezi Italia

/
/
/

IO Interactive a promis ca Hitman va avea harti mari, dar pana acum nu ne-au aratat decat una singura, cea cu parada de moda de la Paris. Eh, asta se schimba azi. Bun venit in Sapienza, Italia.

Noua harta reuseste mult mai bine sa redea sentimentul de scara masiva, deoarece nu este doar o cladire masiva cu o curte, ci un oras intreg.  Sapienza este compusa din turnuri, vile, strazi inguste care amintesc de unele harti ale lui Hitman 2, ruine abandonate, un port si in general foarte multe oportunitati de a comite acte de crima pe furis.

Clipul de mai sus serveste si la a ne aminti ca noul joc Hitman va avea un detaliu grafic grozav, mediul inconjurator fiind foarte detaliat si colorat. Considerand decorul, aproape ca te astepti ca dintr-un moment in altul sa sara un individ imbracat in alb de pe un turn intr-o capita de fan.

In orice caz, jocul arata bine, harta arata grozav, asa ca Hitman pare destul de probabil ca se va ridica la nivelul asteptarilor. Asta daca nu cumva IO Interactive si Square Enix vor reusi cumva sa incurce borcanele sever la partea de gameplay efectiv.

Hitman va fi lansat in ziua de 11 martie 2016, urmand ca dupa aceasta data sa primeasca in mod frecvent continut nou, gratuit.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar