Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hitman Summer Pack vă oferă gratuit al treilea episod

/
/
/

Pe parcursul acestei zile (nu mă întrebați când, nu au clarificat în anunț), cel de-al treilea episod din Hitman va fi disponibil gratuit!

Anunțul a fost făcut de către cei de la IO Interactive, prin tweet-ul de mai jos. Episodul va putea fi descărcat de pe Steam/PSN/XBL pentru o perioadă limitată. Mai exact, Hitman Summer Pack va fi disponibil pentru o perioadă limitată de timp, dar după ce îl revendicați va fi al vostru pe veci.

Episodul al treilea mută acțiunea în Maroc, unde seria nu mai călcaseră până acum. Aici va trebui să asasinați un general și un miliardar, iar apoi veți putea să vă faceți de cap îndeplinind diverse obiective secundare felurite, sau pur și simplu încercând să găsiți moduri mai ciudate de a le îndeplini pe cele principale.

În cazul în care vă întrebați de ce este dat jocul gratuit, bucată cu bucată, trebuie să vă amintesc de faptul că la toamnă va fi lansat Hitman 2… adică Hitman… 7. Jocul nou nu va fi episodic, și deocamdată nu pare de parcă va fi vreun dezastru în proximitatea lansării sale, deși este publicat de Warner Bros, o companie care nu are o reputație tocmai grozavă în ultima vreme din… diverse motive.

[Game Informer] 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar