PC&Consoles

Hitman se îndreaptă către micul ecran

Seria Hitman n-a avut o istorie prea bună cu adaptările sale cinematografice, dar poate va avea ceva mai mult noroc la televizor.

Derek Kolstad, creatorul seriei de filme John Wick, a scris scenariul pentru un episod pilot al unui serial Hitman, care urmează să fie produs de către Fox 21 și Hulu. Speranța este că acest serial va deveni unul de top pentru serviciul de streaming, care a început să investească din ce în ce mai mult în producții proprii, pentru a face față competiției din partea Netflix și HBO Go.

Nu sunt deocamdată detalii despre scenariu, regizor, sau cine va fi pus în rolul Agentului 47. Va fi foarte interesant de văzut cum vor reuși din nou să stâlcească povestea atât de simplă a personajului. Oare ce este atât de greu de înțeles pentru Hollywood despre un asasin supra-uman creat din matrița de ADN a unora dintre cei mai mari criminali din lume și crescut într-un laborator secret din București, alături de zeci de alte clone, eliberat apoi de propriul creator pentru a nimici foștii săi parteneri de afacere din propria voință, doar se se întoarcă înapoi acasă pentru a-și nimici creatorul și majoritatea fraților.

Serialul nu are încă o dată de lansare, fiind nevoie de ceva mai multă muncă decât scenariul pentru un singur episod.

Mai există și o problemă mică aici. John Wick este un film de acțiune senzațional, dar ideea de bază a lui Hitman este cea că poate omorî pe absolut oricine, dar că o face fără să fie văzut, auzit sau simțit, iar adesea fără să lase urme. Filmele tare n-au înțeles ideea.

[Deadline]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button