PC&Consoles

Hitman primeste un trailer inedit

Ani de zile, un trailer era o chestiune banala, neinteractiva, plina cu explozii si efecte de editare care aproape ca provocau epilepsie. Dar acum traim in viitor!

Square Enix si Io Interactive au lansat un nou trailer pentru Hitman care ofera o vedere pe 360 de grade. Asta inseamna ca te poti uita in orice directie, incercand sa iti dau seama pe unde se mai ascunde 47.

Aceasta tendinta de a crea trailere pe 360 de grade este foarte imbucuratoare, deoarece nu prea poti face foarte multe lucruri in CGI care sa dea bine pe 360 de grade, fara costuri considerabile, asa ca majoritatea vor trebui facute in-game.

Pasul urmator logic este ca software-ul de captura pentru jocuri sa aiba functii standard pentru a inregistra gameplay pe 360 de grade, in asa fel incat sa se poata face streaming in acest mod. Abia atunci distractia va incepe cu adevarat.

Desigur, va fi nevoie si de niste PC-uri puternice, pentru ca pe 1080 un video de 360 de grade se vede pe Youtube de parca ar fi pe 360, asa ca este recomandabil sa il vedeti in 4K. Poate daca Youtube ar mai mari bitrate-ul la fisiere asta nu ar fi o problema la fel de mare.

[Youtube]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button