Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hitman primeste… 47 de minute de gameplay!

/
/
/

Dupa ce au anuntat ca ultimul joc din franciza Hitman o sa intarzie putin, se pare ca fanii titlului au primit pana la urma niste informatii de care sa se bucure, Io-Interactive prezentand in cadrul EGX 2015 nici mai mult, nici mai putin de 47 de minute de gameplay.

Se pare ca jocul nu s-a indepartat de la formula originala, Angentul 47, asa cum il stiam multi dintre noi, nu si-a schimbat obiceiurile, ramanand „cel mai mare asassin din toate timpurile. Ca un agent al International Contract Agency, acesta are o treaba extrem de simpla: sa asasineze tinte pe intreg globul, in serie revenind si Diana Burnwood, vocea din casca celui mai cunoscut chelios din gaming.

Din cele relatate de creatorii jocului, acest ultim Hitman reprezinta o lume deschisa in care te poti desfasura dupa bunul plac, unde fiecare NPC are un nume, iar actiunile realizate de tine in acest ecosistem influenteaza lumea din jurul tau. Iar aici vorbim pana si de ce camera alegi cand doresti sa te inflitrezi intr-un hotel de exemplu.

Astfel, jucatorii au o libertate deplina cand vine vorba de abordarea unui anumit obiectiv, creativitatea acestora fiind elementul central pe care Io-Interactive au mizat atunci cand au pus cap la cap acest ultim Hitman.

Intr-un cuvant s-a indepartat aproape definitiv abordarea gresita a unei tinte sau obiectiv, asa ca, acum Agentul 47 poate sa fie o bruta sa un ninja. Dupa preferinte. Din pacate mai avem de asteptat pana pe 16 martie cand jocul urmeaza sa apara pe rafturile mgazinelor.

[EGX]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar