GamingPC&ConsolesTech&IT

Hitman Halloween Pack este acum gratuit

Studioul IO Interactive consideră că cel mai bun mod de a face reclamă lui Hitman 2 (7 dacă le numărm pe toate) este cel de-a oferi gratuit bucăți din ce în ce mai multe din predecesorul său.

Cea mai recentă mostră care este disponibilă tuturor doritorilor este Episodul 5, care conține locația Colorado, și o varietate de elemente cosmetice tipice pentru Halloween. Pentru a putea juca gratuit această componentă a jocului va trebui să intrați în meniul jocului, să vă uitați la ce conținut este disponibil pentru el și să căutați acolo Halloween Pack.

Dacă asta nu funcționează, intrați acilea și dați install, apoi vă așteaptă cam 5GB de download și veți avea la dispoziție întreg al cincilea episod. Bine, nu și misiunile care țin de Patient Zero, ci doar cele din campania de bază, contractele de escalation, provocările, elusive targets care se plimbă pe acolo și tot așa. Promoția este disponibilă până pe 2 noiembrie.

Probabil vă întrebați „Stai puțin, am ratat când a fost gratuit episodul 4?”. Asta m-am întrebat și eu, am verificat, nu pare să fi fost gratuit episodul 4, așa că veți sări direct la 5. Dacă urmăreați povestea… fără a avea vreun interes în cumpărarea jocului, evident vei rata ceva. Probabil și episodul 4 va fi gratuit la un moment. Nu de alta, dar tot Hitman 1 va putea fi jucat în Hitman 2 dacă îl dețineți. De asemenea, Hitman 1 poate fi cumpărat în Humble Monthly Bundle de luna aceasta, alături de o sumedenie de alte jocuri.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button