PC&Consoles

Hitman GOTY Edition reactivează Elusive Targets și aduce misiuni noi

Studioul IO Interactive a dezvăluit că va lansa pe 7 noiembrie o ediție Game of the Year a lui Hitman, ce va aduce atât conținut nou cât și o reactivare a misiunilor de tipul Elusive Target care au fost disponibile pe parcursul ultimului an.

Ediția Game of the Year va include armament nou, costume suplimentare, îmbunătățiri de ordin tehnic, o interfață schimbată, mai multe opțiuni pentru modul de contracte și chiar o campanie nouă. Aceasta se va numi Patient Zero și se va întinde pe patru misiuni situate în variante modificate ale locațiilor deja existente în joc.

Partea cea mai interesantă este, fără îndoială, reactivarea misiunilor Elusive Target. Acestea sunt disponibile pentru o perioadă limitată, de doar câteva zile, iar terminarea mai multora va duce la obținerea unei recompense, cum ar fi costumul clasic al personajului. Misiunile vor fi disponibile iarăși începând cu data de 7 noiembrie, pentru toată lumea.

Și acum vine partea groaznică. Ediția GOTY a lui Hitman costă 60 de dolari/euro. Cei care au deja jocul și vor să facă upgrade la această variantă pentru noile misiuni, arme și costume vor trebui să plătească 20 de dolari/euro. Asta cu siguranță nu are să bucure prea mulți oameni. Pe de o parte îi poți înțelege pe cei de la IO Interactive, din moment ce n-au nici un fel de suport financiar în afara acestui joc. Dar pe de alta pare de parcă ar încerca prea tare să mulgă fanii seriei, dintre care unii deja au plătit preț întreg pentru tot pachetul de un an de zile.

[IO Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button