GamingRSS PaginaDeMedia

HITMAN este disponibil gratuit alaturi de colectia Shadowrun

Zilele trecute vorbeam despre HITMAN 3 si faptul ca va fi lansat exclusiv pe Epic Games Store. Astazi este vorba despre aceeasi platforma si aceeasi serie de jocuri. Astfel, primul HITMAN este disponibil gratuit pentru utilizatorii Epic. Tot ce trebuie sa faceti, este sa intrati ca de obicei pe aplicatie si sa achizitionati jocul pentru fabuloasa suma de 0.00$.

HITMAN Shadowrun Collection Gratuit Epic Games Store

Alaturi de HITMAN, utilizatorii platformei de la Epic vor putea descarca gratuit si colectia Shadowrun. Este vorba despre trei jocuri RPG tactice care ma duc cu gandul la XCOM:

  • Shadowrun Returns
  • Shadowrun Dragonfall – Director’s Cut
  • Shadowrun Hong Kong – Extended Edition

Partea buna este ca toate cele trei titluri Shadowrun sunt destul de longevive si actiunea acestora are parte intr-o lume cyberpunk. Asta doar asa, ca idee de tocat timpul pana cand va fi lansat Cyberpunk 2077. Iar partea buna este ca GeForce Now suporta si noile jocuri oferite gratuit de Epic. Cine zice ca gaming-ul pe PC e scump?

Saptamana viitoare pe Epic Games Store – Into the Breach

Unde saptamana asta avem parte de HITMAN si Shadowrun Collection, saptamana viitoare revine un joc care a mai fost oferit gratuit. Este vorba despre Into the Breach care a mai fost oferit gratuit in trecut pe Epic Games Store. Daca l-ati ratat, acum aveti ocazia sa-l descarcati. Jocul este creat de Subset Games, oamenii din spatele lui FLT. Daca sunteti fani ai jocurilor de tipul XCOM, Into the Breach este o combinatie dintre asta si un puzzle. Si cu asta, colectia de jocuri gratuite de pe Epic Games Store devine din ce in ce mai mare si mai diversa.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button