Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hitman devine complet episodic si mai ieftin

/
/
/

Studioul IO Interactive anunta o schimbare majora pentru modul in care Hitman va fi dezvoltat si lansat. In loc sa fie lansat in bucati consistente, Hitman a devenit cu adevarat episodic.

Cine vrea sa cumpere tot jocul, il va putea lua la 60 de dolari/euro, si va primi fiecare episod. Dar daca vreti doar sa il testati, atunci puteti incepe cu Hitman Intro Pack.

Acest episod va costa doar 15 dolari si va include un prolog, plus nivelul din Paris si numeroasele misiuni care vor fi adaugate periodic prin sistemul de progresie al povestii.

Apoi, in luna aprilie va fi lansat nivelul din Italia, pentru 10 dolari, urmat de nivelul din Maroc in luna mai pentru tot 10 dolari. Posibil sa fie disponibile si alte nivele de proportii pe parcursul anului, urmand ca la finalul lui 2016 sa fie puse toate la un loc pentru lansarea unei variante complete.

Primul episod din Hitman va fi lansat in ziua de 11 martie, iar inainte de asta va fi disponibil un beta test pentru PC din 19 februarie la care puteti capata acces daca faceti precomanda jocului.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar