PC&Consoles

Hitman capătă un nou nivel de dificultate

Călătoria prin 2016 a jocului episodic Hitman nu a fost tocmai lină, dar prin lansarea a numeroase misiuni unice și a câtorva hărți superbe, jocul a reușit să rămână în atenția publicului. Așa că pentru a sărbători noul an, Io Interactive anunță că jocul va primi un nivel nou de dificultate.

Modul Professional va fi deblocat după ce atingeți nivelul 20 de Mastery într-o locație și este menit să ofere o provocare mult mai mare. AI-ul inamicilor este îmbunătățit, folosirea obiectelor este limitată, camerele de securitate sunt mai dese, luptele sunt mai probabile să provoace moarte lui 47, numărul de salvări este limitat, cele automate sunt dezactivate și omorârea cuiva într-un mod murdar va face costumul lor inutilizabil pentru deghizare.

Acest nivel de dificultate aduce și recompense noi pentru cei care reușesc să își îndeplinească obiectivele ca un adevărat profesionist. Din păcate, doar misiunile de poveste pot fi jucate în acest fel, toate celelalte misiuni fiind disponibile doar pe modul normal. Modul nou de dificultate va fi disponibil din ziua de 31 ianuarie, ca un update gratuit pentru toată lumea. Tot în acea zi va fi lansată și varianta la cutie a jocului.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button