MORE

Hitman Beta in februarie, cu o misiune speciala

Square Enix si Io Interactive anunta ca fanii lui Hitman vor avea ocazia sa intre din nou in pantofii insangerati ai celebrului asasin inainte de lansarea jocului, prin intermediul unui Beta Test.

Acest test va fi disponibil atat pentru PC, cat si pentru Playstation 4, incepand cu 19 si, respectiv, 12 februarie 2016. Cel mai important aspect al sau este ca nu va contine o simpla misiune aleatoare pe care o veti gasi si in varianta finala, ci una foarte speciala!

In varianta Beta a lui Hitman aveti ocazia sa parcurgeti povestea de origine a titularului Agent 47… nu in sensul ca veti juca din nou misiunea in care 47 evadeaza de la acel azil din Bucuresti.

Misiunea cu pricina acopera recrutarea sa de catre agentia internationala de asasini pentru care lucreaza acum, si prima intalnire a lui 47 cu Diana Burnwood, care ani de zile a fost vocea in urechea sa. Asa ca oricine este un fan al povestii lui Hitman cu siguranta nu va ezita sa participe la acest Beta Test… desi asta ar cam insemna sa il cumparati inca de pe acum pentru acces, jocul fiind disponibil la precomanda pe Steam.

Aceasta misiune ar trebui sa fie disponibila si in varianta finala, desi la cum functioneaza noul Hitman nu pot sa va spun asta cu siguranta.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button