PC&Consoles

Hitman anunță conținut nou și trece de 5 milioane de jucători

Hitman nu a fost considerat un succes comercial suficient de mare pentru Square Enix cât să finanțeze în continuare dezvoltarea seriei. Totuși, jocul pare să fi trecut recent de 5 milioane de jucători, ceea ce înseamnă că măcar o parte dintre ei au cumpărat tot jocul, mulți probabil limitându-se doar la câteva episoade.

Toți aceștia vor primi de luna aceasta conținut nou. Doar pentru că primul sezon s-a încheiat, nu înseamnă că nu vor mai fi misiuni noi adăugate în Hitman. Deși, nu sunt tocmai făcute toate de către Io Interactive. Multe din ele nu sunt făcute de studiou, luând forma unor contracte create de comunitate. Acestea vor fi zece la număr, alese dintre cele mai reușite, interesante și variate create de jucătorii lui Hitman. Acestea vor ajunge la categoria de Feature Contracts pe 11 august.

Alături de acestea vor veni și câteva provocări noi, care la un loc poartă numele „The Art of Revenge”. Acestea vor fi cinci la număr și se vor întinde prin Hokkaido, oferind bonusuri mai mari de mastery la completare. Dacă reușiți să le terminați pe toate, atunci veți fi recompensați cu un obiect unic.

Spre finalul lunii vor mai fi aduse în atenția tuturor câte zece alte contracte, dar nu pe baza criteriilor celor de la Io. Acestea vor fi alese de diverși membri mai proeminenți ai comunității. Luna aceasta contractele vor fi selectate de un streamer de Twitch din Brazilia.

Nu tocmai conținut mult sau grozav, dar considerând că acum câteva luni erau dubii că serverele vor mai rămâne în funcțiune, este un pas în direcția cea bună.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button