GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Hitman Absolution este gratuit acum pe GOG

Cel mai jalnic joc Hitman

Din moment ce ne paște un Hitman 3 (8) în viitorul nu foarte îndepărtat, poate că a venit timpul ca lumea să se mai refamiliarizeze cu seria.

Așa că veți găsi acum, gratuit, pe GOG unul din cele mai… jocuri ale seriei. Hitman Absolution poate fi al vostru, permanent, dacă îl luați în acest moment în cadrul acestei promoții. Mai aveți cam 70 de ore să profitați de pe seama acestei oferte, așa că aveți timp destul să decideți dacă vreți sau nu să îl dețineți. Apoi va trebui să decideți dacă vreți să îl jucați.

Dacă.

Ce vreau să spun este că Hitman Absolution este o epavă pe lângă toate celelalte, fiind lăudat pentru poveste de oameni care n-au jucat până acum seria, deși povestea sa face Titanicul să pară de-a dreptul intact prin comparație.

A fost un experiment de a transforma Hitman într-un joc mai de pac-pac, fiind evident că n-a lucrat la el nimeni din cei care au făcut primele jocuri ale seriei. Din fericire, după ce și-au dat seama cât de proaste erau ideile de bază ale acestui joc s-au redresat oarecum cu Hitman…1… . Bine, și el și Hitman 2 încă mai au sechele după Absolution, dar poate se vor vindeca cu Hitman 3 (8).

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button