PC&Consoles

Hitman a reactivat țintele temporare

Cei care n-au apucat să asasineze diversele ținte temporare care și-au făcut apariția în Hitman pe parcursul ultimilor doi ani au acum o nouă ocazie.

Io Interactive anunță că a reactivat prima țintă, iar restul vor urma probabil în aceeași ordine pe parcursul următoarelor luni.

O diferență notabilă față de prima dată când ținta actuală a fost disponibilă este timpul pe care îl aveți la dispoziție pentru a comite asasinatul. În loc de 48 de ore aveți la dispoziție 10 zile întregi. Asta nu pentru că prima țintă ar fi atât de dificilă, dimpotrivă, dacă alegi să începi misiunea ca membru al echipei tehnice vei apărea fix lângă camera în care se află individul.

Problema era că țintele acestea aveau tendința să fie disponibile la un moment inoportun, chiar dacă unele erau active la sfârșit de săptămână, Io a decis ca de la a patra țintă să arunce câteva și în mijlocul săptămânii, limitând sever posibilitatea celor care chiar muncesc să le îndeplinească. Dar dacă toate vor avea o durată de 10 zile, atunci asta nu va mai fi o problemă.

Pe lângă reactivarea țintelor, Hitman a mai primit recent și o variantă Game of the Year care include conținut suplimentar, sub forma unei serii noi de misiuni.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button