GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Hitman 3 a fost anunțat

Finalul trilogiei

Dacă ați ratat evenimentul dedicat consolei Playstation 5, atunci probabil n-ați observat că IO Interactive a dezvăluit în mod oficial Hitman 3. Jocul era deja anunțat de câteva luni, când canalul NoClip l-a menționat în documentarul său despre IO Interactive.

Hitman 3  va fi lansat în luna ianuarie, anul viitor, și va reprezenta finalul acestei trilogii. O trilogie ce a început cu stângul după ceva neînțelegeri cu Square Enix și care era să se termine tot acolo, dacă Warner Bros nu venea să finanțeze restul seriei. Trebuie subliniat că deși este jocul cu numărul 3 în coadă, în total este cel cu numărul 8 din serie.

Noua aventură asasinească va reuni la loc toate cele trei jocuri din această mini-serie, la fel cum cel anterior l-a înglobat pe primul. Doar că spre deosebire de data trecută, progresul din Hitman 2 chiar va fi păstrat în Hitman 3.

Și ce va aduce jocul diferit? Din câte spun cei de la IO Interactive, vom avea noi moduri de a interacționa cu nivelele și de a interacționa cu lumea. Moduri ce ne vor răsplăti în parcurgerile ulterioare ale acelor nivele, acțiunile având un impact mai pronunțat asupra mediului.

Au fost lansate și două trailere cu această ocazie. Unul cinematic, ce promite un sfârșit dramatic acestei povești (având în vedere cum s-a terminat al doilea, are sens), ceva urmăriri prin păduri și peripeții prin zgârie-nori. Al doilea trailer detaliază acel zgârie-nor.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button