GamingPC&ConsolesTech&IT

Hitman 2 va avea un mod de multiplayer inedit

Ne mai desparte o lună de zile de lansarea lui Hitman 2, noua aventura a celebrului asasin chel crescut sub un azil din România. Iar printre adițiile aduse de acest al șaptelea joc al seriei se numără pentru prima dată multiplayer.

IO Interactive a dezvăluit Ghost Mode, o componentă de multiplayer menită pentru doi jucători, care a fost oarecum deja intuită de mini-jocul Hitman Sniper Challenge. Dar în loc să fie un mod cooperativ, la care colaborați pentru a doborî o țintă, nu poate fi decât un singur 47. Așa că Ghost Mode ia forma unui mod competitiv la care fiecare jucător va trebui să îndeplinească același obiectiv, asasinarea anumitor ținte, efectiv în lumi paralele.

Pe parcursul unei misiuni din Ghost Mode veți putea vedea fantoma celuilalt jucător, cum interacționează cu varianta sa a realității, în timp ce voi puteți să interacționați doar cu lumea voastră. Totuși, vor exista câteva oportunități pentru a crea ceva interferență, cum ar fi prin alertarea paznicilor din realitatea oponentului.

Câștigătorul înfruntării dintre cei doi asasini nu este cel care își elimină țintele primul, deși viteza este un factor, ci asasinul care o va face lăsând pe cât mai puține urme cu putință. Dacă ești prins, pierzi automat. Inițial acest mod va fi limitat la o singură hartă, cu alte obiective decât cele din campanie, urmând ca pe parcurs să fie adăugat suport și pentru celelalte hărți.

Hitman 2 va fi lansat în ziua de 13 noiembrie, și spre deosebire de predecesorul său nu va fi episodic.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button