GamingPC&ConsolesTech&IT

Hitman 2 oferă acum prima misiune gratuit pentru toată lumea

Hitman 2 este un joc care nu își asumă prea multe riscuri: nu se îndepărtează de la formula stabilită de primul joc, dar oferă niveluri care pot concura cu unele dintre cele mai bune din istoria lui Hitman. Primul dintre ele, Hawke’s Bay, este situat într-o mică proprietate de pe malul mării din Noua Zeelandă și începând de astăzi este gratuit pentru toată lumea într-un nou Hitman 2 Starter Pack pe Steam.

Pachetul Starter Pack oferă acces deplin la conținutul Hawke’s Bay, inclusiv provocări și deblocări, locații ascunse, noi locații de pornire și arme și dificultăți escaladate. Începând cu data de 8-17 martie, va fi locația celui de-al patrulea Elusive Target din Hitman 2, Dame Barbara Elizabeth Keating, alias „Politicianul”, fost ministru al comerțului și afacerilor externe pentru Noua Zeelandă, care a fost surprinsă mutând fonduri caritabile în contul ei privat.

Ea a reușit în cele din urmă să dea vina pe directorul organizației caritabile și acum lucrează pentru a-și restabili reputația și poziția – și astfel îi revine agentului 47 responsabilitatea de a da o lecție minuțioasă de justiție, eliminând-o. Proprietarii Starter Pack vor avea aceeași șansă de a-și face treaba ca oricine altcineva, în conformitate cu aceleași reguli: Ai o singură șansă și dacă o ratezi, ea va reuși să fugă pentru totdeauna. (Sau cel puțin până când Io Interactive o aduce din nou înapoi.)

Pachetul Hitman 2 Starter Pack este gratuit și orice progres pe care îl faceți în acest joc se va transfera la jocul complet, dacă decideți să cumpărați jocul. De asemenea, Hitman 2 este acum la o reducere de 37% din prețul de vânzare – 37,79 euro – până pe 28 februarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button