MORE

Hitman 2 este gratuit. Seria implineste 15 ani.

Seria Hitman a implinit 15 ani de existenta saptamana aceasta, asa ca pentru a sarbatori, Square Enix si IO Interactive v-au pregatit un cadou mic. Unul dintre cele mai reusite titluri ale seriei a devenit gratuit pentru o perioada limitata.

Mai exact, Hitman 2: Silent Assassin, jocul care a reusit sa implementeze o interfata mult mai prietenoasa seriei, poate fi descarcat gratuit pana duminica 29 noiembrie. Dupa aceasta data, daca ati descarcat Hitman 2, il veti putea juca mai departe, pentru ca va ramane al vostru pe veci.

Promotia nu este pe Steam, ci pe serviciul de distributie digitala al Square Enix. Ca sa profitati de ea, va trebui sa faceti un cont de Square Enix, sa intrati pe acest link, apasati butonul de Buy Now, sau Gift, daca vreti sa i-l dati cuiva, iar la partea de Checkout, sub pret, apasati acel + unde scrie „Use a cupon code with this item”, si acolo scrieti „FreeSilentAssassin”.

Pretul jocului va fi astfel redus la zero, il veti putea descarca, instala si juca pana la sfarsitul timpului, sau cel putin pana cand o sa va apucati de Blood Money, care este un joc mult mai bun.

Asa ca spor la asasinat, deghizat si ascuns cadavre prin toalete… in joc, doar in joc.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close