Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Hisao Tanaka, CEO-ul Toshiba, demis in urma „umflarii” profiturilor!

/
/
/
img

Zilele acestea Toshiba se agita în urma afirmațiilor făcute de CEO-ul Hisao Tanaka! Acesta a „umflat” profitul operational al Toshiba cu peste 1 miliard de dolari! Din păcate, Hisao, dar și alte persoane importante din firmă, au fost nevoite să-și dea demisia, luând vina asupra lor. Aceasta nu ar fi primul oara în cand… se minte în legătură cu profitul companiei!

Au făcut acest lucru pentru a „atinge” obiectivele interne, încă de acum 6 ani. Chiar la un an după ce Toshiba a început să aibă pierderi colosale. Toate acestea au ieșit la iveală abia acum, după o anchetă amănunțită. Momentan, Masashi Muromachi va ocupa poziția de CEO, ajutând la întemeierea unei noi echipe de management. Din cauza scandalului, compania este acum nevoită să vândă din proprietăți pentru a reuși să acopere „gaura” și pentru a restaura balanța firmei.

Cum spuneam și mai devrme, pe lângă Tanaka, de la Toshiba au mai plecat și Norio Sasaki, Atsutoshi Nishida și alte opt persoane importante din cadrul conducerii. În prezent, politica Toshiba probabil va rămâne neschimbată și să sperăm că aceste probleme nu vor afecta calitatea sau prețul produselor acestui brand, altminteri extrem de prestigios. Mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcursul anchetei ce a fost pornita in cadrul companiei.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar