MORE

Hideo Kojima si arhitectul consolei PS4 vor face un tur mondial

Suna aproape de parca ar vrea sa se apuce de muzica si au inceput un turneu de concerte, dar au alt obiectiv in minte.

Hideo Kojima, creator al seriei Metal Gear, si Mark Cerny, omul responsabil pentru proiectarea consolei Playstation 4, au decis sa se inceapa o calatorie prin intreaga lume, care va dura 10 zile, cu obiectivul de a cauta cea mai noua tehnologie cu putinta.

Ce ar putea insemna asta? Probabil Hideo Kojima incearca in acest fel sa ia contact cu oameni din industrie care au dezvoltat in ultima vreme solutii software care sa utilizeze din plin hadware-ul existent, precum cel al consolei Playstation 4. Din moment ce nu mai are acces la propriul sau motor grafic, Fox Engine, a carui dezvoltare a luat foarte multi ani si foarte multe resurse, trebuie sa gaseasca solutii alternative.


Poate solutii cum era acel vechi DMM, care promitea un viitor atat de stralucit si de atractiv pentru orice inseamna fizica materialelor, inainte ca LucasArts sa obtina exclusivitate asupra sa pentru cativa ani si sa condamne tehnologia la uitare.

Rezultatul descoperirilor acestora probabil va fi dezvaluit in curand sau poate atunci cand va fi anuntat primul sau joc nou, peste cativa ani. Unul care va fi lansat atat pentru PS4 cat si pentru PC.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button