PC&Consoles

Hide and Shriek, jocul 1v1 produs de Funcom, este gratuit pe Steam

De obicei jocurile horror sunt experiențe de tipul 1 contra 1, jucătorul fiind aproape neajutorat, iar antagonistul super OP. Joul horror de multiplayer Hide and Shriek duce acest concept mai departe: este vorba despre un joc de PvP cu doar 2 jucători, unde scopul este să îți sperii adversarul mai mult decât te sperie el pe tine, pe parcursul unei reprize care ține 10 minute. Asta, desigur, dacă reușești să-l găsești, pentru că ambii jucători sunt invizibili. Jocul este acum gratuit pe Steam.

Într-un comunicat de presă, Fancom a declarat:

Hide and Shriek este un joc multiplayer unu contra unu în care jucătorii adună puncte și sperie celălalt jucător folosind vrăji, capcane și sperieturi. Jucătorii pot invoca demoni întunecați, pot crea capcane elaborate și pot sări din locurile ascunse inteligente pentru a se speria unul pe celălalt.

Puteți câștiga puncte prin stabilirea cu exactitate a poziției adversarului și declanșarea sperieturilor și a altor capcane după ce acestea sunt plasate la locul lor, sau le puteți evita în întregime și să vă concentrați pe ascunderea poziției și pe îndeplinirea provocărilor ascunse în jurul mediului înconjurător. Singura hartă disponibilă în joc în acest moment este o școală goală, care se încadrează de minune cu tematica jocului. Pentru aceia dintre voi care au preferințe politice, puteți folosi măști cu figurile lui Donald Trump și ale lui Hillary Clinton care, în funcție de cu cine joci, ar putea să insufle adevărată groază.

Funcom a lansat Hide and Shriek cu ocazia Halloween-ului de anul trecut ca „un joc experimental”, și una dintre primele lor tentative cu motorul Unreal. Anul acesta au eliminat prețul, în speranța de a aduce mai mulți jucători, dar Hide and Shriek pare totuși să fie un fel de joc pe care doriți să-l jucați doar cu un prieten – și chiar și atunci, probabil, doar pentru câteva runde. Acestea fiind spuse, Hide și Shriek are un rating pozitiv de 78% pozitiv pe Steam, iar prețul este inbatabil.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button