MORE

Hidden Blade-ul si Rope Launcher-ul din Assassin’s Creed Syndicate aduse la realitate

Assassin’s Creed Syndicate este deja disponibil pe console, iar multe dintre accesoriile prezente in joc sunt deja pe rafturile magazinelor virtuale care se ocupa cu replici si reproductii ale armelor din titlurile AC si nu numai. De la NECA, pana la alte companii, aproape toata lumea produce figurine, postere, accesorii de birou sau hanorace si tricouri. Ce sa mai, exista cate ceva pentru toata lumea.

Dar ce te faci atunci cand doresti ceva mai real si realizezi ca nu exista? Pai ce sa faci… il construiesti singur! Lucru pe care l-a si facut colinfurze, postand pe canalul sau de Youtube doua proiecte extrem de interesante pentru cei care au pus mana pe ultimul joc al celor de la Ubisoft.

Atat bine cunoscutul Hidden Blade, cat si noul  Rope Launcher din Assassin’s Creed Syndicate au fost realizate de tanar, rezultatul fiind o reprezentare extrem de realista a celor doua.

Chiar daca Hidden Blade-ul pare ceva realizabil, ba chiar existand replici realiste realizate de alti tineri talentati in trecut, Rope Launcher-ul nu pare sa fie aceasi mancare de peste, existand mult prea multe elemente in miscare, pe langa asta, marimea acestuia si necesitatea unei butelii de aer comprimat contribuind la absenta unui astfel de gadget de pe piata. Totusi, colinfurze a reusit sa realizeze o versiune realista a acestuia, rezultatul putandu-se vedea mai sus.

Articole asemanatoare

Back to top button