Gaming

Hi-Rez Studios adauga un mod racing la SMITE pentru o perioada limitata

SMITE are ceva tractiune la public, MOBA-ul bucurandu-se de popularitate in randul gamerilor, pastrand formula de gameplay intacta, dar adaugand o perspectiva 3rd persson. Iar asta a prins la public.

Totusi, ultima mutare a celor de la Hi-Rez Studios de a amesteca Mario Kart cu SMITE pare o idee extrem de interesanta, cu toata ca modul de joc nu se va bucura de o durata de viata prea lunga.

Din pacate producatorii au anuntat ca  “Apollo’s Racer Rumble”, pentru ca asa se numeste noul mod de joc, va fi disponibil pentru o durata scurta de timp, mai exact pana pe 9 mai. Asa ca, daca pana acum nu ai avut un motiv sa incerci acest titlu free to play, segmentul MOBA fiind neinteresant pentru tine, acum ai un motiv.

“Apollo’s Racer Rumble” dispune de doua piste, una intitulata Elysium Beach si alta Molten Pass, cele doua fiind in perfect contrast, o plaja insorita si un adanc inflacarat. Vestea buna venind pentru ce interesati de un multiplayer mai intens, modul de joc suportand pana la 8 jucatori online.

Cat despre gameplay, daca ai jucat o singura cursa de Mario Kart in viata ta, o sa intelegi instant gameplay-ul, ba mai mult, nu ai nevoie de buton de acceleratie, jocul facand asta pentru tine.

[SMITE]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button