MORE

Hi-Rez a imbunatatit Smite pentru Season Two

Smite va fi cadorisit in curand cu o serie de noutati incluzand skin-uri noi, pachete noi de voce si o serie de elemente de gameplay vor fi schimbate.

Potrivit dezvoltatorilor, modificarile vor fi introduse o data cu inceperea sezonului al doilea care va aduce de asemenea jucatorilor o harta noua de Conquest. In privinta skin-urilor, acestea vor fi oferite doar lui Artemis, Janus si Mercury, noile lor infatisari urmand sa se numeasca „Primal Huntress”, „Jandroid” si respectiv, „Prizefighter”. Cei trei eroi cu cele trei skin-uri noi vor avea si trei pachete noi de voce. Lui Jungle Beast Xbalanque i-a fost acordat un upgrade vizual, iar Rage Bakasura va deveni League Reward. Au fost adaugate si numeroase obiecte, altele au fost schimbate si… „S-au petrecut numeroase schimbari in Jungle, menite sa creasca agresiunile si viabilitatea invaziilor, dar au si fost balansate optiunile de buff disponibile pentru echipa ta. Desi acum exista mai multe activitati, Jungle a devenit un pic mai nesigura”, a precizat Hi-Rez. Studioul a postat pe site toate elementele nou introduse sau modificate pentru Season Two si ii invita pe cei interesati sa-i acceseze pagina pentru a se informa.

Tags

Related Articles

One Comment

  1. Jandroid , the god of portals…. „inspirat” de Atlas din Portal 2, apare in main-menu. in caz ca nu era destul de evident, face si acel „fling” cu un portal pe tavan si unul in podea,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close