PC&Consoles

Heroes of the Storm se schimbă la față și ia inspirație din DotA 2

 

Dacă vi s-a părut ridicol costul pentru componenta estetică a lui Heroes of the Storm, iar progresia în nivel vi s-a părut lentă și agasantă, atunci probabil ați pomenit asta pe internet cândva, iar în cele din urmă Blizzard a înțeles ideea.

Astfel a luat naștere Heroes of the Storm 2.0, un update masiv al jocului care modifică în totalitate structura progresiei și adaugă în premieră abilitatea de-a obține recompense cosmetice din cutii, într-un mod similar cu DotA 2… sau Team Fortress 2, sau Overwatch.

În primul rând, nu mai există progresie pentru jucător, nivelul tău personal este pur și simplu o însumare a nivelelor eroilor. Eroii nu mai au o limită de nivel, iar progresia lor nu mai este atât de lentă sau lipsită substanță. De fiecare dată când un erou crește în nivel veți primi o cutie care poate conține cam orice, de la skin-uri la eroi sau gems, noua monedă de schimb globală a jocului. Anunțători mai sunt adăugați, graffiti, un sistem de crafting și cam tot ce vedeți în alte jocuri similare.

Important este că tot ce se află acum în joc poate fi obținut din joc, nu printr-o vizită până la bancă și apoi la magazinul Blizzard. Numeroase alte îmbunătățiri de ordin estetic și de ușurință a folosirii sunt implementate.

Dacă sunteți curioși să vedeți totul, atunci săriți acum pe varianta de testare a lui Heroes of the Storm 2.0, disponibilă acum. Această variantă mai adaugă încă o hartă, alături de o eroină îndrăgită a mileniului trecut, Amazoana din Diablo 2.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button