Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Heroes of the Storm se descotorosește de lootboxes

/
/
/
img

Zilele lui Heroes of the Storm ca e-sport s-ar putea să se fi terminat, dar jocul încă trăiește și o duce binișor. Următorul patch, care a fost lansat pe Public Test Realm în data de 18 martie este unul important, lansând un nou eveniment și înlănțuiri de misiuni, extinzând rolurile eroilor și eliminând lootbox-urile pe bani reali.

Cutiile cu recompense, sau loot chests (cum le numește Blizzard), nu mai pot fi achiziționate cu pietre prețioase. Acestea reprezintă moneda premium a lui Heroes of the Storm, care poate fi cumpărată din magazin sau oferit ocazional în cantități mici la fiecare 25 de nivele. Când patch-ul va fi lansat pentru toată lumea, veți putea folosi doar gold câștigat pe parcursul jocului pentru a achiziționa lootboxes.

Între timp, rolulurile extinse ale eroului împart eroii în categorii precum tanks, bruisers, supports, healers, melee assassins și ranged assassins. Blizzard a explicat schimbările și ce înseamnă fiecare rol într-o postare recentă de blog. Scopul este de a clarifica la ce se pot aștepta jucătorii atunci când aleg un erou dintr-un anumit rol, lucru care a devenit mai greu pe măsură ce lista s-a extins.

Caldeum Complex este ultimul eveniment, conmbinând tematica dragonilor cu cea cyberpunk. Chromie este un hacker și un artist anti-corporativ, iar ea conduce o bandă criminală. Jucătorii vor trebui să o ajute să prevină un cataclism și să lupte împotriva megacorporațiilor prin îndeplinirea obiectivelor în timpul meciurilor, cum ar fi câștigarea unor jocuri într-un anumit rol sau distrugerea forturilor și fortărețelor.

Detaliile despre patch le puteți găsi în linkul de mai jos. Actualizarea va rămâne în PTR până pe 25 martie.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar