GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Heroes of the Storm se descotorosește de lootboxes

Zilele lui Heroes of the Storm ca e-sport s-ar putea să se fi terminat, dar jocul încă trăiește și o duce binișor. Următorul patch, care a fost lansat pe Public Test Realm în data de 18 martie este unul important, lansând un nou eveniment și înlănțuiri de misiuni, extinzând rolurile eroilor și eliminând lootbox-urile pe bani reali.

Cutiile cu recompense, sau loot chests (cum le numește Blizzard), nu mai pot fi achiziționate cu pietre prețioase. Acestea reprezintă moneda premium a lui Heroes of the Storm, care poate fi cumpărată din magazin sau oferit ocazional în cantități mici la fiecare 25 de nivele. Când patch-ul va fi lansat pentru toată lumea, veți putea folosi doar gold câștigat pe parcursul jocului pentru a achiziționa lootboxes.

Între timp, rolulurile extinse ale eroului împart eroii în categorii precum tanks, bruisers, supports, healers, melee assassins și ranged assassins. Blizzard a explicat schimbările și ce înseamnă fiecare rol într-o postare recentă de blog. Scopul este de a clarifica la ce se pot aștepta jucătorii atunci când aleg un erou dintr-un anumit rol, lucru care a devenit mai greu pe măsură ce lista s-a extins.

Caldeum Complex este ultimul eveniment, conmbinând tematica dragonilor cu cea cyberpunk. Chromie este un hacker și un artist anti-corporativ, iar ea conduce o bandă criminală. Jucătorii vor trebui să o ajute să prevină un cataclism și să lupte împotriva megacorporațiilor prin îndeplinirea obiectivelor în timpul meciurilor, cum ar fi câștigarea unor jocuri într-un anumit rol sau distrugerea forturilor și fortărețelor.

Detaliile despre patch le puteți găsi în linkul de mai jos. Actualizarea va rămâne în PTR până pe 25 martie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button