GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Heroes of the Storm primește un erou neașteptat

Blizzard are o grămadă de personaje care abia așteaptă să fie îngrămădite în Heroes of the Storm, precum tipul din Blackthorne sau o mașină din Rock n’Roll Racing. Dar înainte lor va sosi un personaj ceva mai inedit.

Orphea este un erou nou care va fi adăugat în Heroes of the Storm ce a fost creat special pentru acest joc. Nu vine din nici o altă franciză din proprietatea Blizzard. Conform poveștii sale de fundal, Orphea este fiica acelui Raven Lord pe care îl tot vedeți menționat pe anumite hărți. Dezvoltarea continuă a poveștii jocului cu siguranță va fi pe placul fanilor dedicați ai lui Heroes of the Storm, dar îi cam lasă pe cei care îl joacă din an în paște să se întrebe de ce jocul acesta la care un Diablo murlock călărește un unicorn are o poveste.

Din punct de vedere mecanic, acest personaj scos parcă dintr-un anime acționează ca asasin de distanță medie, cu potențial de control și abilitatea de a se vindeca prin aplicarea de atacuri succesive generatoare de haos.

Orphea nu are încă o dată de lansare, dar pare a fi destul de aproape de finalitate cât să ajungă pe serverele de testare în următoarele săptămâni. Cei care au avut un bilet virtual la BlizzCon primesc personajul ca un bonus.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button