Gaming

Heroes of the Storm are Duck Hunt!

Cel mai nou patch al lui Heroes of the Storm a introdus un personaj jucabil nou, călugărul furios din Diablo 3. Însă ceva ce mulți oameni nu au observat a fost adăugarea unui nou mod de joc, unul in care… nu ai nevoie de eroi! Nici măcar nu trebuie să părăsești meniul principal.

Duck Hunt. Blizzard a introdus Duck Hunt în Heroes of the Storm, ca un mic mod de relaxare pentru cei care își așteaptă prietenii să se conecteze pentru a se putea juca împreună, sau pur și simplu pentru că era o idee amuzantă. Ca să accesați joculețul trebuie doar să dați click pe copacii din fundal, moment în care o rață își va lua zborul. De acolo este destul de evident ce trebuie să faceți. Ca să fie evitat un eventual proces cu Nintendo, rolul câinelui este jucat de un Treasure Goblin.

Patch-ul adaugă numeroase alte lucruri în Heroes of the Storm, pe lângă Duck Hunt, precum: opțiuni de raportare suplimentara a jucătorilor răutăcioși, unificarea meniurilor pentru meciurile din clasamente, și nivele de dificultate selectabile pentru oponenții controlați de calculator.

Pe cât de amuzantă este implementarea unui joculeț de Duck Hunt în Heroes of the Storm, i-ar sta mai bine în Hearhtstone, pentru momentele în care oponenții uită să își mai termine tura.

[Techraptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button