GamingPC&ConsolesTech&IT

Heroes of Newerth se pregătește pentru ultimul său update major

Probabil vă uitați la titlu și vă spuneți în gând: „Stai puțin. Heroes of Newerth încă mai există?!?” sau „Ce e ăla?”. Răspunsul la aceste întrebări ar fi: „Da, încă mai există”, și „Un MOBA ce datează înainte ca genul să devină cu adevărat masiv”.

Jocul a fost lansat cu un deceniu în urmă, fiind văzut la acea vreme ca o clonă 1:1 a lui DotA, dar cu nume diferite pentru personaje și grafică ceva mai bună față de ce era capabil Warcraft 3. Din nefericire pentru el, avea două mici impedimente. A fost lansat contra cost, iar în aceeași perioadă a început să își facă apariția și jocul gratuit League of Legends.

În ciuda competiției, Heroes of Newerth a continuat să existe pe piață până acum, primind în mod frecvent actualizări. Însă drumul său pare că se apropie de final. În ziua de 26 februarie va sosi ultimul mare update al jocului ce chiar va schimba ceva notabil la joc. Dincolo de update-tul 4.7.3, jocul va primi doar ocazionalul update pentru repararea problemelor de ordin tehnic, și poate câte o mică schimbare de echilibru. Nimic mai mult. Nu va fi închis, din fericire, cel puțin nu încă.

Persistența jocului a fost totuși foarte impresionantă, considerând cât de multe proiecte de la companii mult mai mari decât S2 Games au eșuat în lupta lor împotriva lui League of Legends și a lui DotA 2.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button