PC&ConsolesGamingȘtiri IT

Hereford Base Classic revine în Rainbow Six Siege

Cu mai multă destructibilitate

Seara trecută a fost lansat un mic update pentru Rainbow Six Siege, ce a activat un nou mod de joc temporar. Timp de două săptămâni aveți acces la Grand Larceny, un mod la care mitralierele sunt înlocuite de clasicul „shotgun”, în diversele sale forme, obiectivele sunt înlocuite cu seifuri afectate de gravitație, iar harta este ceva cu totul special.

Fanii mai vechi ai jocului vor recunoaște instantaneu vechiul Hereford Base, chiar dacă poartă vopseaua variantei sale noi. Știți voi, varianta nouă ce este inutil de mare și de confuză, care nu ar nimic din farmecul variantei clasice.

Harta este aproape complet destructibilă. Aproape toți pereți pot fi făcuți țăndări, iar podeaua pare a fi un lucru opțional. Puteți face coloane verticale de la ultimul etaj până la subsol, garantând moarte sigură pentru oricine calcă aiurea. Și de ce ai vrea să faci asta? Pe lângă capcane sub ferestre, pentru că sunt seifuri pe hartă ce trebuiesc deschise. Iar în cazul în care sunt prea bine păzite la un etaj, sau prea răsfirate prin clădire, pot fi repoziționate prin îndepărtarea podelei. Aveți doar grijă pe unde călcați.

Rainbow Six Siege începe astfel să semene destul de mult cu promisiunea variantei de la E3, când nu trebuia să dai de o trapă pentru a sparge podeaua.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button