GamingPC&Consoles

Nintendo îți recomandă jocul ăsta hentai pe care îl poți juca cu o mână

Autor: Matei Pană

Înainte să zici că fac mișto de tine, crede-mă că nu glumeam deloc când am scris titlul. Nintendo au promovat pe front page-ul din eShop-ul lor jocul „Hentai Uni„, dezvoltat de Big Way Games, pe care ei îl descriu ca „un joc puzzle care poate fi jucat cu o mână„.

Cam tot ce trebuie să faci este să completezi niște puzzle-uri de tip clasic pentru a face treptat hainele să dispară de pe o gagică. E cam același principiu ca la jocul ăla cu berile pe care știu că l-ați jucat în browser când erați mici. Pentru cei care nu știu, zic pe scurt: aveai o ladă de bere la baza ecranului, beri care cădeau și pe care trebuia să le prinzi în ladă, și o tipă în dreapta care se mai dezbrăca puțin pe măsură ce creștea scorul. Asta e ceva ce te-ai aștepta să vezi pe un site leșinat de jocuri, dar în niciun caz pe front page-ul din eShop-ul Nintendo.

Este o surpriză că Nintendo promovează un joc de tipul ăsta, având în vedere că au fost aproape toată istoria lor stricți și foarte atenți ca jocurile din library-ul lor să nu aibă conținut pentru adulți. Odată cu apariția Switch-ului, compania a început să aibă o abordare mai relaxată în ceea ce privește content-ul pentru adulți. Ca termen de comparație, unele jocuri cu conținut pentru adulți au fost cenzurate în varianta pentru PlayStation, în timp ce variantele pentru Nintendo Switch au fost lansate fără niciun fel de cenzură.

Hentai Uni este rated M în Statele Unite și 12+ în UK. Nintendo au menționat că părinții pot folosi funcția de parental control pentru a se asigura că odraslele lor nu vor putea juca sau găsi jocuri destinate adulților.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button