VIDEO

Henry Cavill îl va interpreta pe Geralt în serialul The Witcher

În august, starul care-l interpretează mai nou pe Superman, Henry Cavill, a declarat că este un mare fan al lui The Witcher – cărțile și jocurile – și că ar vrea „absolut” „să-l joace pe Geralt în viitorul serial de televiziune de pe Netflix. Recent Netflix a anunțat – și Cavill a confirmat – că rolul este al lui.

De fapt, se pare că Cavill știa că va juca Geralt când și-a exprimat interesul pentru acest rol încă de luna trecută. „A fost prima mea întâlnire, încă nu aveam scriitori sau scenarii – doar cale liberă și foarte multă pasiune„, a declarat showrunner-ul Lauren Hissrich pe Twitter. „Asta a fost acum patru luni și nu am uitat niciodată de pasiunea pe care a adus-o. El ESTE Geralt. Mereu a fost. Sunt încântat să-i urez bun venit lui Henry Cavill în familia Witcher”.

Ni s-a părut o potrivire ciudată atunci când Cavill a spus pentru prima oară că ar vrea să-l reprezinte pe Lupul Alb. El, în general, apare în filme cu un look foarte curat și ferchezuit, în timp ce Geralt e clasat undeva sub nivelul de „cărunt”. Dar el are cu siguranță fizicul pentru acest rol și o anumită experiență în a lua băieții răi la bătaie, talente care probabil îi vor fi utile.

O fotografie a lui Cavill în rolul lui Geralt pe care a postat-o pe contul lui Instagram (neoficial, din ce știm, fiind o poză dintr-o serie de imagini realizate de fani cu Cavill în diverse roluri) este destul de convingătoare: dacă-l deghizăm, acoperă linia perfectă a mandibulei cu cicatrici și o barbă nerasă de ceva timp. Apoi dacă l-am trimite și în Polonia, s-ar putea să funcționeze – deși nu vom auzi vocea lui Doug Cockle când vorbește, lucru cu care va trebui să ne obișnuim.

Tot ce putem spune e că pare să-și dorească foarte mult acest rol, în care pare să se arunce cu capul înainte.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button