Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Henry Cavill îl va interpreta pe Geralt în serialul The Witcher

/
/
/

În august, starul care-l interpretează mai nou pe Superman, Henry Cavill, a declarat că este un mare fan al lui The Witcher – cărțile și jocurile – și că ar vrea „absolut” „să-l joace pe Geralt în viitorul serial de televiziune de pe Netflix. Recent Netflix a anunțat – și Cavill a confirmat – că rolul este al lui.

De fapt, se pare că Cavill știa că va juca Geralt când și-a exprimat interesul pentru acest rol încă de luna trecută. „A fost prima mea întâlnire, încă nu aveam scriitori sau scenarii – doar cale liberă și foarte multă pasiune„, a declarat showrunner-ul Lauren Hissrich pe Twitter. „Asta a fost acum patru luni și nu am uitat niciodată de pasiunea pe care a adus-o. El ESTE Geralt. Mereu a fost. Sunt încântat să-i urez bun venit lui Henry Cavill în familia Witcher”.

Ni s-a părut o potrivire ciudată atunci când Cavill a spus pentru prima oară că ar vrea să-l reprezinte pe Lupul Alb. El, în general, apare în filme cu un look foarte curat și ferchezuit, în timp ce Geralt e clasat undeva sub nivelul de „cărunt”. Dar el are cu siguranță fizicul pentru acest rol și o anumită experiență în a lua băieții răi la bătaie, talente care probabil îi vor fi utile.

O fotografie a lui Cavill în rolul lui Geralt pe care a postat-o pe contul lui Instagram (neoficial, din ce știm, fiind o poză dintr-o serie de imagini realizate de fani cu Cavill în diverse roluri) este destul de convingătoare: dacă-l deghizăm, acoperă linia perfectă a mandibulei cu cicatrici și o barbă nerasă de ceva timp. Apoi dacă l-am trimite și în Polonia, s-ar putea să funcționeze – deși nu vom auzi vocea lui Doug Cockle când vorbește, lucru cu care va trebui să ne obișnuim.

Tot ce putem spune e că pare să-și dorească foarte mult acest rol, în care pare să se arunce cu capul înainte.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar