GamingPC&Consoles

Hellraid revine ca DLC pentru Dying Light

Uite ceva neașteptat

Dying Light 2 ar fi trebuit să își facă apariția în viitorul apropiat, dacă nu era pandemia curentă și câțiva alți factori. Așa că până ce jocul acela va fi terminat, Techland pare să își dorească să amintească lumii de Hellraid.

Ce e Hellraid? Era un joc de pe la începutul deceniului, ce nu a fost lansat vreodată, concentrat pe lupte corp la corp și magie. Era foarte popular acest gen după lansarea lui Skyrim. Eh, Hellraid n-a fost lansat vreodată, dar Techland cam vrea să îl integreze cumva în Dying Light, sub forma unui nou DLC.

Noul DLC va ajunge pe Steam în această vară și vă va oferi acces la un arsenal nou, sosit din iad, precum și la o varietate de provocări suplimentare, venite cam tot din iad. Și cum au venit din iad? După cum se poate vedea și în trailer, printr-un cabinet de jocuri posedat.

Dying Light în sine a fost lansat cu cinci ani în urmă, și chiar dacă trebuie să apară continuarea sa de la o zi la alta, continuă să aibă parte de multă atenție de partea producătorului. Dacă nu l-ați jucat până acum, chiar vă încurajez, atât timp cât nu vă gândiți prea mult la poveste… sau personaje, ori motivații. În general, concentrați-vă pe gameplay, este grozav.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button