PC&Consoles

Hellgate London revine, mulțumită fanilor

Cu zece ani în urmă și-a făcut apariția un joc numit Hellgate London, care la vremea sa n-a făcut prea multe valuri. Deși era în esență un prototip al looter-shooter-ului contemporan, lumea era interesată atunci mai mul de PvP în jocurile de acest tip, motiv pentru care atât jocul cât și studioul care l-a creat s-au dus pe apa sâmbetei.

Dar comunitatea pare că a refuzat să lase Hellgate London să moară, așa că urmează să își facă apariția un test Alpha care va reactiva componenta sa de multiplayer. Cei interesați își pot rezerva un loc prin completarea formularului de pe pagina proiectului London 2038.

Trebuie subliniat că nu primiți gratuit jocul de aici, trebuie să aveți propriul exemplar, probabil îndesat pe undeva printr-un sertar fiindcă nu ați avut prea mare motiv să îl jucați din 2009. Prin coincidență, tot atunci a murit unul din celelalte tipare pe care au fost construite jocuri ca Destiny, The Division și fiecare alt looter-shooter cu tentă MMO contemporan, Tabula Rasa. Doar că deocamdată nu a sărit nici un avocat pe capul echipei din spatele proiectului pentru a închide London 2038, așa cum a tot făcut NCSoft în cazul încercărilor de-a reînvia Tabula Rasa.

[Massively OP]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button