MORE

Helldivers soseste pe Steam in decembrie

Arrowhead Game Studios, oamenii care au creat Magicka, au realizata acum ceva timp un joc nou, fara magie, vrajitori sau non-vampiri. Acel joc se numea Helldivers si era un titlu exclusiv pentru Playstation 4, dar acum nu mai este.

Arrowhead anunta ca varianta de PC a lui Helldivers se indreapta catre Steam si va fi lansata prin luna decembrie, anul acesta. Jocul va fi disponibil cu toate pachetele sale de continut care au fost deja lansate pe consola Playtation 4, la un pret care nu a fost anuntat inca.

Premiza lui Helldivers este similara cu cea a lui Magicka. Tu si trei prieteni va veti aventura prin diverse locatii pitoresti, la cateva secunde inainte ca totul sa explodeze pentru ca unul dintre voi a adus un lansator de rachete. Campania jocului se intinde pe numeroase planete pline cu inamici de masacrat prin folosirea unui arsenal vast care nu tine cont de cine este prieten si cine este aliat. Daca poate sangera, poate muri. Si daca nu sangereaza, se pot gasi alte moduri prin care pot muri.

Spre deosebire de Magicka, nivelele lui Helldivers sunt generate procedural, asa ca nu veti vizita aceeasi locatie de doua ori.

Va puteti astepta, din nou, la mult umor suedez.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button