GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Hellblade: Senua’s Sacrifice sosește pe VR

Pentru un joc de grupa mijlocie, Hellblade: Senua’s Sacrifice a primit deja suficientă atenție în 2017 și, în curând, jucătorii îl vor putea experimenta într-un mod cu totul nou.

Studioul Ninja Theory lansează o ediție VR pe Steam pentru Oculus Rift și HTC Vive pe 31 iulie. Și mai important, dacă dețineți deja jocul pe Steam sau dacă îl cumpărați oricând în viitor, veți primi ediția VR gratuit.

Ediția VR include jocul complet original, împreună cu opțiuni personalizate de confort și „moduri suplimentare experimentale de joc”, potrivit anunțului. Într-un clip pe canalul oficial de YouTube, studioul vorbește despre modul în care a abordat problemele legate de mișcarea camerei și de a obține o rată de cadre adecvată pentru VR.

Hellblade a câștigat cele mai multe premii la BAFTA Games Awards în 2017, adunând un total de cinci astfel de premii. Categoriile la care a câștigat au fost Artistic Achievement, Audio Achievement, Best British Game, Game Beyond Entertainment și Best Performer.

Hellblade: Senua’s Sacrifice s-a bucurat de o reacție pozitivă din partea presei în general, care a lăudat sistemul satisfăcător de luptă și o poveste inventivă care a abordat problema complexă a bolilor mintale. Ca urmare a succesului jocului, studioul a donat ulterior o parte din profit organizațiilor de caritate pentru sănătate mintală.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button