GamingRSS PaginaDeMedia

Hell Is Other Demons și Overcooked! 2 pot fi descărcate gratuit

Nu trece săptămână fără să aflăm de câte un joc oferit cadou. De cele mai multe ori sunt jocuri simpatice, interesante, sau chiar titluri pe care ni le dorim cu toții și care știm că au avut și au mare succes. Iată-ne în acest început de weekend ploios, cu două titluri gratis care să ne țină de urât: Hell is Other Demons și Overcooked! 2

Cum potâi descărca gratuit Hell Is Other Demons și Overcooked! 2?

Totul începe cu o platformă care a căpătat amploare: Epic Games Store. Primul este un shooter platform, o combinație haioasă de Metroidvania și elemente rogue-like, toate într-o lume vastă și arătoasă. Cel de-al doilea te readuce pe tărâmurile din Onion Kingdom. Tu și trei prieteni veți putea porni într-o aventură co-op în care gastronomia va salva lumea.

Hell Is Other Demons și Overcooked! 2 sunt oferite gratuit în perioada 17-24 iunie, până la ora 18. Timp să puneți mâna pe ele este arhisuficient, cu atât mai mult dacă sunteți interesați de titluri indie roguelike sau de aventuri casual în coop.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button