Gaming

Heli Hell-Un joc pe mobil de omarat inamicii si timpul

Heli Hell este un shooter pe telefon, in care actiunea se petrece din perspectiva top-down. Jocul iti permite sa folosesti diverse elicoptere cu care poti patrunde pe teritoriul inamic, pentru a satisface razboinicul din tine, deci titlul are o cantitate de mare de explozii. Grafica o combinatie de 2D si 3D destul de reusita.

Iti piloteazi elicopterul intr-o zona de conflict, si esti pregatit sa faci fata oricarei situatii critice, de fapt sa tragi in fiecare inamic aflat pe ecran si sa te folosesti de radar pentru a-l vedea venind. Personajul cel rau este Dr. Evil, care este mai puternic ca niciodata, si este dispus sa-si trimita toate trupele pentru a te impiedica sa ajungi pe insula Vyllena. Acum este timpul sa il dobori si sa elimini toate tintele ostile inainte ca acest Bad Guy generic sa distruga lumea. Pilotand elicopterul tau inarmat pana in dinti, poti face upgrade la arme adunand punctele de pe ecran. Desi are un gameplay comun, si desi probabil ati mai jucat asa ceva pe console cand erati copii, acum situatia s-a schimbat: grafica este una mult mai buna fata de acele vremuri, si nu in ultimul rand poate fi jucat pe un telefon mobil. Jocul merita incercat din plin si este gratuit, dar ofera si posibilitatea de a achizitiona obiecte cu bani reali. Adica in-app purchases, dar nu la modul nesimtit. Oricum, este un titlu care iti poate oferi cateva ore de amuzament, mai ales atunci cand nu prea ai ce face!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button