MORE

Colectia pentru mic dejun de la Heinner

Colectia pentru mic dejun de la Heinner sau arta de a varia placerile. Orice dimineata incepe perfect cu trei aparate de la Heinner: un prăjitor de pâine, un fierbător de apă și evident, un espressor. Ce au in comun aceste dispozitive? Un aspect modern, sunt extrem de robuste si de functionale si te vor face sa descoperi noi arome in fiecare zi.

paine prajitor

Prajitorul de paine are o capacitate de 4 felii. Asta nu e tot, pentru ca ai la dispozitie 7 niveluri de rumenire. Dispozitivul are si nenumarate alte capabilitati: functia de ridicare a feliei de paine, de oprire, decongelare si reincalzire, dar si o putere de 1600 W.

fierbator

In ceea ce priveste fierbatorul de apa digital de la Heinner, acesta are avantajul major de a fi echipat cu un selector precis de temperatura: 60°, 70°, 80°, 90° si 100 de grade. Temperatura selectată este afișată pe un ecran digital și este posibil sa păstrezi apa calda timp de 30 minute. Ca atare, fierbatorul este ideal pentru cei care știu că fiecare ceai merita o temperatură specifică: 70 ° C ceaiul verde și 90 ° C ceaiul negru.

esspresor

Cum dimineata nu incepe fara o cana de cafea, espressorul de la Heinner nu poate lipsi din bucataria voastra. Poate prepara cafea si cappuccino, are un dispozitiv detasabil de spumare a laptelui si o capacitate de 1,5l.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button