MORE

Vara asta Heinner Grill te face chef peste gratare

Cum iti place carnea la gratar? Bine facuta, medie, suculenta, in sange? Cu siguranta grill-ul electric de la Heinner te va transforma in maestrul gratarelor bine facute. Cu o temperatura ce poate fi reglata pana la 220 de grade, poti sa prepari orice fel de carne, de la vita pana la peste.

Iar asta nu este tot. E adevarat ca poti sa faci in no time cel mai bun gratar, fara fum si fara foc, dar noul model de top de la Heinner se distinge in primul prin versatilitatea sa cand vine vorba de diferitele feluri in care poate fi utilizat: se poate transforma pe rand in gratar, tavă sau incalzitor de Panini. Burgeri, carnaciori, sandwich-uri, peste, chiar si produse de patiserie se pot coace, praji sau incalzi la grill.

Grill-ul ofera o suprafata de incalzire de 23 x 29 cm, care poate fi dublata, datorită sistemului său de deschidere completa a celor doua placi. In felul acesta Grill Panini de la Heiner Master Collection este potrivit pentru prepararea alimentelor pentru 8 persoane.

Grill-ul poate fi utilizat în 2 moduri:

poziția închisă

heinner 2

In functie de necesitati, poti încălzi panini sau poti sa-ti faci un burger gustos. Pentru a se adapta la toate tipurile de carne, ajustarea înălțimii se face până la 5 cm. In felul acesta, carnea iese bine gătită pe ambele parti.

pozitia deschisa

heinner1

Gratarul electric este alternativ tavă sau gratar in functie de placa folosita. Placa superioara poate fi deschisa la 180°. Tăiați alimentele pe care urmează să le frigeți în bucăți
cu o grosime nu mai mare de 10 mm.
 Asigurați‐vă că, în timpul funcționării, cutia de scurgere este poziționată pe masă, sub aparat, astfel încât să poată colecta reziduurile de grăsime care provin de pe placa de coacere. Ungeți placa cu puțin ulei sau unt. Suprafața cu striații se pretează numai pentru carne, care trebuie să fie în cantitatea corespunzătoare.

heinner 3

Cu o putere de 1800 W, dispozitivul Heinner ofera temperaturi de gatire până la 220°C. Vara asta nu ai nevoie de un gratar in curte pentru a obține burgerii sau micii perfecti. Noul model Heinner te ajuta sa pregatesti masa fără gaz sau carbune, pastrand intacte aroma si gustul alimentelor.

https://youtu.be/OHey7a-ISMo

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button