TECH

HEINEKEN SUB: Berea rece de acasa

HEINEKEN SUB: Berea rece de acasa. Heineken transforma intr-o experienta de neuitat servitul berii acasa. Pentru aceasta, HEINEKEN a creat THE SUB, impreuna cu designerul Marc Newson si Krups.

sub

Heineken Sub este disponibil în 2 versiuni: Aluminiu si Total Black si asigură menținerea temperaturii ideale a berii la 2 ° C.

Cum functioneaza? Dupa ce “Pet-ul” de 2 litri a stat la frigider si s-a racit, turnati berea in SUB. Atunci când lumina din fața aparatului isi schimbă culoarea, s-a ajuns la temperatura perfecta pentru a turna berea. Torp (pet-ul de reincarcare) are o capacitate de aproximativ 8 pahare de bere si poate fi convenabil depozitat în frigider.

Care este insa avantajul de a avea un SUB? Odata introdusa în aparat, berea este pastrata rece, la temperatura ideala, 15 zile de la deschidere, fara a-si pierde din gust sau parfum, evitandu-se oxidarea.

Berile disponibile în varianta Torp sunt: Heineken, Affligem, Desperados, Pelforth, Wieckse Witte, Moretti, Tiger, Brand Up si Brand Weizen.

sub2

Pentru mai multe detalii vizitati www.THE-SUB.com.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Back to top button