PC&Consoles

Hearthstone: Whispers of the old Gods

 

Cthulhu invadeaza Hearthstone! Sau cel putin C’Thun invadeaza Hearthstone, o zeitate antica din… cred ca universul Warcraft, probabil era coleg de facultate cu Sargeras.

Noul expansion al lui Hearthstone se numeste Whispers of the Old Gods, adaugand 134 de carti cu o varietate de efecte si puteri interesante. Patru dintre aceste carti sunt zeitati: C’Thun, Yogg-Saron, Y’Shaarj si N’Zorth, care au puteri foarte interesante si au chiar cultisti, care le ofera putere mai multa, indiferent daca zeii sunt in lupta, in mana sau pachet.

awaken-an-ancient-evil

Zeitatile acestea ancestrale au o influenta atat de mare, incat si unele carti existente au fost transformate in entitati noi si infioratoare, cu puteri noi. Spre exemplu, un Healbot care va vindeca inamicul

3R6K937L59WS1457634911156

Cartile noi vor fi disponibile spre sfarsitul lunii aprilie sau la inceputul lunii mai, iar din 14 martie veti putea face precomanda cartilor, o colectie de 50 de pachete costand 50 de dolari.

Cand va fi lansat, jucatorii vor primi gratuit cate trei pachete si o varianta aurie a lui C’Thun, alaturi de doi din cultisti. Tot de atunci ar trebui sa intre in efect si noul mod de joc restrictionat, care limiteaza accesul doar la cartile de baza si cele recente, usurand echilibrarea lui Hearthstone.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button