PC&Consoles

Hearthstone Whispers of the Old Gods se apropie

Blizzard anunta ca cel mai nou expansion al lui Hearthstone, Whispers of the Old Gods, va sosi saptamana viitoare, in ziua de 27 aprilie.

Practic va sosi cu o zi mai devreme pentru SUA, dar noi fiind Europeni se considera ca avem mai multa rabdare. Update-ul care introduce cele 134 de carti noi este gratuit, dar daca vreti cartile noi, va trebui sa le cumparati.

Puteti face asta fie cu bani reali, fie cu bani din joc, asa ca ar fi bine sa farmati acele quest-uri pentru ca nu mai este mult timp ramas.

Whispers of the Old Gods nu aduce mecanici noi de joc, dar pe 26 aprilie va fi integrat noul sistem de sezoane al jocului. Mai precis, periodic vor fi scoase din rotatie anumite expansion-uri pentru modurile de joc Standard. Acestea insa vor ramane in modul Wild. Blizzard a luat aceasta decizie pentru ca meta-ul jocului sa devina ceva mai variat si sa nu dati la fiecare pas de aceleasi deck-uri de Mech-Mage si Secret-Paladin.

In seara aceasta se asteapta sa inceapa un nou Tavern Brawl care sa ofere o mostra din continutul noului expansion. Cel putin asta a facut Blizzard de cateva ori in trecut.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button