PC&Consoles

Hearthstone vine cu o nouă expansiune în aprilie

Luna viitoare ne îndreptăm către pădurile bântuite din Witchwood, atunci când prima expansiune din Year of the Raven pentru Hearthstone va fi lansată.

Planurile celor de la Blizzard pentru 2018 includ trei expansiuni pentru Hearthstone, schimbări pentru cărți, mecanici și altele. Denumit Anul Corbului (Year of the Raven), acesta începe luna viitoare, atunci când noua expansiune, denumită The Witchwood, va fi disponibilă și va aduce diferite schimbări.

Blizzard a anunțat prima sa expansiune pentru Hearthstone din Year of the Raven, denumită The Witchwood. Noua expansiune va include 135 de cărți, o nouă aventură pentru single-player și este programată pentru lansare în aprilie.

Cu privire la noua aventură, cea din The Witchwood se numește „Monster Hunt”, ceea ce vine ca o veste bună pentru fanii modului „Dungeon Run” apărut acum trei luni odată cu Kobolds and Catacombs, expansiunea precedentă pentru Hearthstone. Potrivit Kotaku, Monster Hunt oferă opt boși și eroi noi disponibili pentru jucători. În timp ce modul de joc este creat special pentru single-player, nu știm încă dacă va fi tot gratuit.

Din cele 135 de cărți, până acum au fost dezvăluite numai șase, însă nu va mai dura mult până vom vedea altele. Odată cu un livestream de pe 26 martie vor fi dezvăluite altele, care ne vor ghida de altfel către lansarea propriu-zisă.

Hearthstone Witchwood Cards

 

Cele două cărți Legendare de mai sus sunt un exemplu bun pentru ceea ce ne așteaptă la capitolul mecanici noi. În timp ce Baku the Mooneater recompesează pachetele care includ numai cărți cu un cost impar, Genn Greymane crește Hero Power dacă avem numai cărți cu un cost par.

În cele din urmă,  lansarea expansiunii The Witchwood și începutul Anului Corbului pentru Hearthstone înseamnă că nu vom mai putea folosi cărțile din Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan și Mean Streets of Gadgetzan în modul Standard. Precomenzile pentru The Witchwood sunt deja disponibile, iar de data aceasta 49,99€ acordă 70 de cărți și nu 50 ca până acum.

[Kotaku]

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button