PC&Consoles

Hearthstone va primi mai mulți dinozauri

Sper că ați adunat toate cărțile de joc din Gadgetzan, fiindcă în curând va trebui să începeți să strângeți bani pentru altele.

Conform unei listări din CV-ul unei actrițe vocale, Blizzard pregătește ceva nou pentru Hearthstone, cu mulți dinozauri. CV-ul cu pricina îi aparține lui Lani Minella, o actriță cu foarte multă experiență în domeniu, care a mai lucrat în trecut cu Blizzard la cam fiecare joc al lor, datând încă de la Diablo 1, când îl juca pe Wirt.

CV-ul ei arată că a redat vocea câtorva cărți noi pentru Hearthstone, în ceva numit Lost Secrets of Un’Goro. Rolurile sale au fost Golakka Crawler, Pteradactyl, Anklesaur, Hydra și Brontosaurus. CV-ul a fost modificat între timp pentru a scoate referințele la expansion-ul încă nelansat, dar o imagine din original poate fi găsită aici.

Blizzard nu a comentat nimic deocamdată despre existența noului conținut, dar din moment ce mâța a ieșit din sac și se ia la harță cu King Crush, probabil o dezvăluire a lui Lost Secrets of Un’Goro este iminentă.

Tot cu această ocazie ar trebui să intre în efect și pensionarea lui The Grand Tournament, cărțile acestui expansion ieșind din rotație pentru formatul standard la fel ca cele din Goblins vs Gnomes.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button