MORE

Hearthstone va fi echilibrat

Jucatorii de Hearthstone pot intelege acel sentiment de furie si dispret fata de umanitate atunci cand dau de un oponent care foloseste personajul Warrior si are un pachet de carti bazat pe Grim Patron si Warsong Commander. Acea dorinta animalica de a smuci inamicul prin monitor si de a-i da cateva palme. Dupa nenumarate incidente nefericite, Blizzard a decis in sfarsit sa adreseze aceasta problema crunta de echilibru.

Hearthstone va primi un nou patch care elimina aceasta combinatie terifianta din lista lucrurilor care sa te faca sa dai instantaneu Concede intr-un meci de Hearthstone.

Acest petic va adresa problema prin pocnirea peste cap cu legendarul Nerf Hammer a cartii Warsong Commander. Daca pana acum aceasta carte dadea Charge (abilitatea de atac instantaneu) oricarei carti avea un atac de 3 sau mai mic, ducand la numeroase neplaceri pentru oricine trebuia sa se lupte impotriva acelui pachet de carti, de acum inainte efectul va fi mult mai putin nociv.

Warsong Commander va oferi +1 la atac oricarei creaturi din Hearthstone care are deja Charge. Sigur, asta inseamna ca unii mistreti si murlocks vor fi mai putin inutili pe termen lung, dar este un sacrificiu neinsemnat comparativ cu zecile de meciuri pierdute contra celor care au vazut pe internet ca un anume deck este foarte eficient si l-au copiat carte cu carte, pentru ca sunt incapabili sa aiba propriile idei creative, ajutand astfel la omorarea unui joc.

Hearthstone va fi echilibrat in patch-ul de saptamana viitoare.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button