Gaming

Hearthstone: Un meci ridicol

Jucătorii de Hearthstone au talentul de-a găsi metode ridicole prin care să abuzeze sistemul de reguli. Intâi am avut parte de un jucător ce a reușit să întindă o singură rundă pe 45 de ore, iar acum cineva a găsit o metodă prin care să omoare câteva sute creaturi într-o rundă, însă fără ca acestea dispară permanent de pe masa de joc.

Trucul implică folosirea a două cărți. Una dintre ele este Knife Juggler, ce provoacă un punct de damage unui inamic aleator când o creatură aliată este chemata pe campul de joc. Este o carte veche, prezentă în Hearthstone de la bun început. Cealaltă carte este Dreadsteed, care în loc să dispară când moare, nu face decât să se intoarca inapoi pe campul de lupta.  Carte ce a fost adăugată cu ultimul expansion. Începeți să vedeți unde merge ideea asta, nu?

Cei doi combatanți și-au așezat meticulos cărțile pe masă, asigurându-se că fiecare are câte un Dreadsteed, pe care l-au tot duplicat folosind cărți ce le declanșau efectul de reînviere de mai multe ori. Apoi, au amplificat viața unui Knife Juggler până la cote ridicole, l-au clonat, și au omorât un cal. Nu intelegeti ce spun? Video este mai jos!

De acolo s-a dezlănțuit aproape un sfert de oră de reacție automatizată din partea jocului, ce tot încerca să rezolve situația. Rezultatul a fost moartea unui jucător după nici 4 minute, moartea oponentului la puțin timp după, distrugerea, învierea și re-distrugerea câtorva sute de cărți, iar la final înfrângere pentru ambii participanți. In concluzie a fost un razboi de uzura de 14 minute din care a rezultat moartea ambilor combatanti.

De ce s-ar fi chinuit cineva atât de mult pentru asta? De ce nu? Unul din avantajele pe care le are Hearthtstone față de competiție este automatizarea unui număr atât de mare de elemente, încât astfel de incidente pot fi chiar amuzante.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button