GamingȘtiri IT

Hearthstone se pregătește pentru un nou expansion: Boomsday Project

Parcă a trecut o veșnicie de când n-am mai avut o știre despre Hearthstone. Aproape de parcă m-am lăsat de joc și-am pierdut orice interes pentru el, iar astăzi nu s-au întâmplat prea multe alte lucruri interesante legate de jocuri.

Eh, Hearthstone va primi un nou expansion în viitorul foarte apropiat. Unul care va fi livrat în două părți. În ziua de 7 august va sosi The Boomsday Project, o colecție de 135 de hărți noi care par a fi dedicate celor care s-au lăsat de joc de pe vremea când și-au dat seama că dacă nu aveau Doctor Boom în deck puteau la fel de bine să nu mai încerce. Iar pe 21 august va sosi The Puzzle Lab. Componenta de singleplayer care promite în jur de 100 de puzzle-uri pe care le veți putea parcurge după bunul plac, la final având ocazia să vă confruntați din nou cu Doctor Boom.

În ceea ce privește cărțile noi, acestea vor adăuga o serie de mecanici suplimentare. Veți avea de acum înainte categoria de cărți Omega, care vor primi un bonus sesizabil de putere atunci când aveți 10 cristale de mana. Un nou cuvânt cheie este adăugat, Magnetic, care va putea fi găsit de acum înainte pe unele cărți de tip Mech. Acest cuvânt cheie vă permite să combinați cărțile de acest tip, obținând creații care vor combina puterea de atac și viața ambilor roboți, precum și abilitățile acestora. O serie de cărți denumite Projects mai sunt adăugate, menite să ofere bonusuri pentru ambii jucători, iar cei care vor avea norocul să vadă la față o legendară chiar vor avea motive de bucurie.

Spre exemplu, Boomsday Project include această carte vă permite să luați tot pachetul vostru de cărți în mână.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button