PC&Consoles

Hearthstone se pregătește pentru Anul Mamutului

Hearthstone, popularul joc în totalitate aleator care cumva este un eSport, se pregătește pentru schimbări foarte mari. Blizzard anunță începerea Anului Mamutului și pensionarea câtorva cărți foarte importante.

În mod normal, anul nou ar trebui să ducă la retragerea cărților din expansion-urile/aventurile de anul trecut, dar Blizzard se pregătește să scoată din modul Standard și câteva hărți clasice. Mai exact, Sylvanas Windrunner, Ragnos the Firelord, Azure Drake, Power Overwhelming, Conceal și Ice Lance. De ce? Fiindcă n-au fost vreodată bine echilibrate, și cu ocazia asta Blizzard a văzut ocazia de-a le băga sub covor. Acum speră ca prin eliminarea lor jucătorii să fie nevoiți să se gândească mai mult la ce fel de deck vor face, decât să copieze aceeași listă de pe net. Jucătorii care dețin aceste cărți vor primi dust gratuit fără a fi nevoiți să le distrugă.

Pe lângă asta, Blizzard anunță că anul acesta Hearthstone va primi în jur de 400 de cărți, livrate pe parcursul a trei expansion-uri care de această dată vin și cu misiuni de singleplayer, la fel ca pachetele de aventuri din trecut.

Primul expansion va fi lansat în viitorul destul de apropiat. Blizzard chiar va organiza un mic eveniment aniversar, prin care trebuie doar să intri în joc în fiecare zi într-o anumită perioadă și vei primi diverse recompense. Și cu ce va fi primul expansion? Foarte probabil dinozauri.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button