PC&Consoles

Hearthstone primește un turneu nou și dă pachete gratuite de cărți

Blizzard are câteva anunțuri de făcut despre Hearthstone, popularul simulator de „Nu, serios, cum poate ceva atât de aleator să fie un eSport?”. Primul este că jocul continuă să fie un succes colosal, ajungând să aibă în acest moment mai bine de 70 de milioane de jucători.

Pentru a marca această ocazie, Blizzard va oferit tuturor jucătorilor trei pachete gratuite de Journey to Un’Goro. Acestea pot fi revendicate foarte ușor, tot ce trebuie să faceți este să intrați în Hearthstone pe parcursul acestei luni.

Apoi, vine anunțul că Blizzard a decis să ofere ceva și celor care duc dorul lui Doctor Boom și a combinațiilor de-a dreptul necinstite de cărți care nu vor fi echilibrate vreodată… propriul lor turneu!

Acest turneu va avea loc al sfârșitul acestei luni și va fi organizat pentru cei mai buni 64 de jucători din lume de la modul Ranked Wild. Așa că aveți suficient timp la dispoziție să săpați după un netdeck cu cea mai necinstită combinație de cărți cu putință, care cu siguranță va fi folosită de toți participanții, fiindcă în general așa funcționează Hearthstone.

Personal, aștept cu nerăbdare un turneu la care jucătorii au în deck 15 Magic Coins și un Yogg Saron. Cred că ar fi o competiție excelentă și mai puțin aleatoare ca ce aveți acum în Wild… și Standard.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button